JOUBERT RESIDENCE
2014 – 2016, Residential Estate, Lanseria, South Africa
Area: 461m
Project Team: Nadine Naidoo, Aeron Stipanov, Kayla Manual
Contractor: MJE Construction; Cement Flooring: MJE Bamboo floor, decking, vanities kitchen tops: Bamboo Warehouse. Kitchen & joinery: Dreamwood ; Landscaping: Michelle Pretorius
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Photo: Deandra Farinha
Terming themselves as modernist traditionalists the clients desired a contemporary design based on a farm house or barn. This L-shaped family home consists of north facing open plan living spaces anchored by a generous cook’s kitchen with a breakfast nook for daily meals. A separate TV lounge is located to the west of the kitchen, while east facing bedrooms are located in a separate northern wing connected by a bay window for reading and contemplating life, while taking in the picturesque views.