+27828091970

BARAGWANATH RENO

Located a stone’s throw from Sandton, this renovation creates a modern family home out of a modest bungalow

2018, Parkmore, Sandton, South Africa
Area: 517m²
Project Team: Nadine Clarke, Evelyn Boora

 

AFTER

Baragwanath Reno  Floor Plan
BEFORE
Baragwanath Reno Floor Plan
Due to its close proximity to the Sandton CBD,  these homeowners chose to add an additional story to their single-story home to cater for their growing family rather than move to a larger home. The renovation comprises of a new first floor that houses bedrooms and a PJ lounge, with the ground floor reconfigured to include a staff accommodation, guest bedroom, playroom, lounge, dining room and a breakfast room. A new entrance was also introduced as the existing front door was  hidden, having little presence.